Kotkanejdens pensionärer

 

Under koronabegränsningstiderna, kolla öppethållningstider

VAD KAN MAN GÖRA I KOTKA?

Mamma vad ska jag göra?

Den här sidan har länkar till sidor som presenterar saker som man kan göra i Kotka, både pensionärer och andra. Sidorna är valda mest som kulturaktiviteter.

Sammanställning

Kymen sanomat logoDen lokala tidningen Kymen Sanomat har en sammanställning av evenemang som anmälts till dem, med möjlighet att välja dag, ort och evenemangstyp. Många av evenemangen är av engångstyp. Länken visar först reklamer som skall klickas bort.

Teater

Kotka teaters logoKotka stadsteater har ett rätt digert program. Kotkanejdens pensionärer har vissa pjäser på sitt eget program så att vi ser föreställningen tillsammans. Man kan reservera och / eller köpa biljetter på nätet. Välj teaterpjäs och titta på dess föreställningskalender.

Haminan teatteri är en amatörteater, med föreställningar både under vinter och under sommaren. Sommarföreställningarna är på sommarteatern.

Sommarteatrarna i Kymmenedalen finns här.

Kymi Sinfonietta

Kymi sinfonietta logoKymi Sinfonietta ordnar högklassiga konserter året runt, många baserade på sin egen orkester.

Biografer

Kotkan leffat logoBiograferna i Kotka har en gemensam sida både med veckans program och kommande program. De har också en serie filmer med opera och balett.

Kotkan opisto

Kotkan opistos logoKotkan opisto är ett medborgarinstitut med en mängd kurser och föredrag, på finska.

Lovisa Svenska Medborgarinstitut

Lovisa Svenska Medborgarinstitut logoDet närmaste medborgarinstitutet på svenska är Lovisa Svenska Medborgarinstitut.

Bibliotek

Kotka stadsbibliotek har både normal gammaldags boklåning men också en hel massa nyare aktiviteter. De har t.ex. gratis filmvisning i tre bibliotek i Kotka (men får inte föra reklam för visningarna).

Vellamo

Vellamos logoMaritimcentret Vellamo har flera museer och olika evenemang.

Motion i Kotka

Se separat sida.

17.9.2021